Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Toplantısı Yapıldı
Haber Arşivi
2022-2023 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Toplantısı Yapıldı

Enstitümüzün Lisansüstü Programlarına Başvuru Yapacak Türk ve Uluslararası Öğrencilerle İlgili Toplantı Üsküdar Yerleşkemizde Gerçekleştirildi

24.05.2022 tarihinde saat:15:00’da Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hanifi VURAL’ın başkanlığında Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Dr. Bedia TEKİN ve Enstitü personelimizin katılımı ile Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonunda “Lisansüstü başvuru takvimi, kontenjanı ve koşulları” konulu toplantı yüz yüze olarak gerçekleştirildi.

Toplantıyı bir açış konuşmasıyla saat: 15:00’da başlatan Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Hanifi VURAL, hem Uluslararası hem de Türk uyruklu öğrenci başvurularının ve değerlendirme sonuçlarının aynı tarihlerde ve kesin kayıtların Enstitümüzün kontrolünde yapılmasının bazı olumsuzlukları ortadan kaldıracağını umduklarını ifade ederek Sınav Jürilerine gerekli listeleri ve belgeleri zamanında ulaştırıp sonuçları da zamanında duyuracaklarını dile getirdi.

Soru cevap bölümü çerçevesinde ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hanifi VURAL’ın tüm katılımcılara teşekkür etmesiyle, toplantı saat 16:30’da sona erdi.



  • https://mfbe.fsm.edu.tr/resimler/upload/Resim22022-06-03-10-22-33am.jpg

Kurumsal
E-Posta
İnsan
Kaynakları
SKS
FSM
Otomasyon
International Relations
FSM SEM
ALUTEAM
KURAM
FSM
TÜMER
Kariyer
Merkezi