FSMVÜ | Yüksek Lisans, Doktora ve Sanatta Yeterlik Öğrenci Başvuruları
Haber Arşivi
Yüksek Lisans, Doktora ve Sanatta Yeterlik Öğrenci Başvuruları

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı için Enstitümüzün Yüksek Lisans, Doktora ve Sanatta Yeterlik programlarına, 01-18 Eylül 2020 tarihleri arasında, aşağıda belirtilen şartlarda online olarak öğrenci alımı yapılacaktır.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü başvuruları hakkında bilgi için tıklayınız

Lisansüstü Öğreniminde Sizleri Bekleyen Burs Olanakları

Üniversitemizin ;

• Lisans programlarından mezun olup yüksek lisans programlarına kayıt yaptıran öğrencilere % 25 indirim uygulanır.
  • Yüksek lisans programlarından mezun olup, doktora programlarına kayıt yaptıran öğrencilere % 25 indirim uygulanır.

FSMVÜ ve diğer Üniversitelerin;

• Lisans programlarından 3.50-4.00 arasında AGNO ile mezun olup üniversitemiz yüksek lisans programlarına kayıt yaptıran öğrencilere % 30 indirim uygulanır.
  • Yüksek Lisans programlarından 3.50-4.00 arasında AGNO ile mezun olup üniversitemiz doktora programlarına kayıt yaptıran öğrencilere % 30 indirim uygulanır.

Personel , Meslek ve  Kurum Teşvik İndirimleri;

• Lisansüstü programlara kayıt yaptıran Üniversitemiz ve Vakıflar Genel Müdürlüğünde kadrolu çalışan personele % 30 indirim uygulanır.
  • Üniversitemizin Hukuk alanında faaliyet gösteren lisansüstü programlarına kayıt yaptıran savcı ve hakimlere % 30, avukatlara % 20 indirim uygulanır.
  • Üniversitemizin Lisansüstü programlarına kayıt yaptıran devlet memurlarına % 20 indirim uygulanır.
  • Eğitimciler Birliği Sendikası İstanbul 2. Şube başkanlığına kayıtlı üyelerine Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programını ücretli kazanmaları halinde %50 indirim uygulanır.