Anasayfa  |   İletişim  | EN
FSMVÜ | Tez Teslimi ve Ek Süre Hakkında Son Tarihler
Tez Teslimi ve Ek Süre Hakkında Son Tarihler

TEZ TESLİMİ VE EK SÜRE HAKKINDA SON TARİHLER

2017-2018 öğretim yılı Güz döneminde tez çalışmalarını tamamlayarak savunmaya girecek olan öğrencilerin Akademik takvime göre dikkat etmesi gereken son tarihler aşağıda belirtilmiştir.

Tezlerini spiral ciltli olarak ve elektronik ortamda (İntihal Programı Raporu çıkarılmak üzere) danışmana teslimi için son tarih

18 Aralık 2017

25 Aralık 2017

Tezini teslim edemeyen öğrencilerin 2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi ek süre alması için son tarih (FR-007/01)

29 Aralık 2017

Önemli Not: İntihal Programı Raporu Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından tüm öğretim üyelerine şifresi de verilerek gönderilen URKUND (https://secure.urkund.com/account/Auth/Login?ReturnUrl=%2faccount%2f programından alınacaktır.

Bilgi İçin, KDDB’ndan: Emrah KARABULUT, Tel: 0212 5218100 – 0212 5829070 Dâhili:2024

* İntihal Programı Raporunun ilk iki ve son iki sayfası yeterlidir.