Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | Tez Savunma Sınavı ve Proje Değerlendirmesi Duyurusu 2020-2021 Güz Dönemi
Duyuru Arşivi
Tez Savunma Sınavı ve Proje Değerlendirmesi Duyurusu 2020-2021 Güz Dönemi

Yüksek Lisans, Doktora ve Sanatta Yeterlik Tez, Tezsiz Yüksek Lisans Proje teslimi aşağıdaki şekilde gerçekleştirilir.

Yapılacak İşlem Son Tarih
Tez çalışmasını tamamlayıp tez savunmasına girmek isteyen yüksek lisans, doktora ve sanatta yeterlik öğrencisi tezini, Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ise proje çalışmasını mail yoluyla (şartlar uygun olursa spiral ciltli olarak) danışmanına teslim eder. 05 Ekim-18 Aralık 2020

Danışman tezi inceledikten sonra, savunulabilir durumda ise, bilgisayarda doldurulan jüri öneri formunu (E0-FR-519) intihal raporunu ve bir adet tez ile birlikte mail yoluyla (şartlar uygun olursa ıslak imzalı olarak) belirtilen tarihler arasında Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne    bucan@fsm.edu.tr adresine teslim etmelidir, ancak formun enstitüye teslim edildiği tarih ile Tez Savunma Sınav tarihi arasında en az 20 günlük süre bulunmalıdır (Bu süre EYK toplantısı, yazışmalar, evrak ve Tez Dağıtım Süreci için gereklidir.)

Öğrenci, Yönetim Kurulu Toplantısından sonra asıl ve yedek jüri üyelerine Jüri Görevlendirme Yazısını ve tezinin bir nüshasını Word ve pdf formatında, sınav tarihinden 10 gün önce mail, posta ya da kargo ile gönderdikten sonra teslim tutanağını üç gün içinde Enstitüye teslim eder.(E0-FR-520)
12 Ekim- 25 Aralık 2020

Yüksek lisans, doktora veya sanatta yeterlikte danışman, diğer jüri üyeleriyle ve öğrenciyle de görüşerek tez savunmasının online (skype, classroom, zoom v.b.) yapılmasını sağlar.

Tezsiz yüksek lisansta  ise danışman Proje Değerlendirme Komisyonu üyeleriyle ve öğrenciyle de görüşerek  Proje Sunumunun online (skype, classroom, zoom v.b.) yapılmasını sağlar.

1-31 Ocak 2021

Yüksek lisans, doktora veya sanatta yeterlikte danışman, belirlenen tarihte online (skype, classroom, zoom v.b.) yapılan tez savunma sınavını kaydederek; toplantı videosunu taşınabilir flash bellek, CD ya da mail yoluyla diğer evraklarla birlikte,  Tez Savunma Sınav Tutanağını (E0-FR-523) ve Tez Onay Formunu (E0-FR-524)  da Enstitüye (bucan@fsm.edu.tr adresine) gönderilmesini sağlar. Söz konusu evrakların Enstitüye süresinde ulaşmasından danışman ve öğrenci sorumludur.

Tezsiz Yüksek lisansta ise danışman Değerlendirme Komisyonu toplantısını kaydederek; toplantı videosunu taşınabilir flash bellek, CD ya da mail yoluyla ve (E0-FR-522) Dönem  Projesi Değerlendirme Raporunun  Enstitüye (bucan@fsm.edu.tr adresine) gönderilmesini sağlar. Söz konusu evrakların Enstitüye süresinde ulaşmasından danışman ve öğrenci sorumludur.

Sınavın yapıldığı tarihten itibaren en geç 3 gün içinde gönderilir.



Kurumsal
E-Posta
İnsan
Kaynakları
SKS
FSM
Otomasyon
International Relations
FSM SEM
ALUTEAM
KURAM
FSM
TÜMER
Kariyer
Merkezi