Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | Kayıt Dondurma İşlemi Yapacak Olan Lisansüstü Öğrencilerimizin Dikkatine
Duyuru Arşivi
Kayıt Dondurma İşlemi Yapacak Olan Lisansüstü Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli Öğrencilerimiz,

Koronavirüs  (covid 19) salgını nedeniyle uzaktan eğitime devam edemeyen öğrencilerimizin kayıt dondurma başvurusunda bulunabilmeleri için 2020-2021 öğretim yılı Bahar yarıyılı ders kayıtlarını yapmış olması gerekmektedir.

Ders Kaydı ve Kayıt Dondurma Başvuru İşlemleri:

  1. 2020-2021 Öğretim yılı Bahar yarıyılında sehven ders kaydı yapamayan lisansüstü öğrencilerimiz, kayıt dondurma hakkından yararlanabilmesi için, 08-09 Mart 2021 (saat 17:00) tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden ders kayıtlarını yapabileceklerdir.
  2. Öğrencilerimizin, ilgili tarih aralığında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden ders/tez dersini seçmeleri gerekmektedir.

Ödeme Yöntemleri:

  • Albaraka Kurumsal Tahsilat (ATM’ler ve İnternet Bankacılığı) yöntemlerinden birini kullanılarak öğrenci numarası ile ödeme yapabilirsiniz.
  • https://odeme.fsm.edu.tr/ adresi ödeme sistemine Öğrenci numarası ve T.C. Kimlik No ile giriş sağlayarak, kredi kartı ile  ödeme yapabilirsiniz.
  1. Normal öğrenim süresinin dışında olan öğrencilerin dönemlik tez ücretlerini ödedikten sonra ders kaydını kesinleştirmesi gerekmektedir. Danışman onayı ile ders kayıt işlemi tamamlandıktan sonra kayıt dondurma başvurusu yapabilirsiniz.
  2. Bahar dönemi ders kaydını tamamlayan öğrencilerimiz, 12- 22 Mart 2021 (saat 17:00'e kadar) tarihleri arasında ÖBS üzerinden kayıt dondurma başvurusunda bulunabilirler.

Sağlıklı Günler Dileriz.

 




Kurumsal
E-Posta
İnsan
Kaynakları
SKS
FSM
Otomasyon
International Relations
FSM SEM
ALUTEAM
KURAM
FSM
TÜMER
Kariyer
Merkezi