Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
FSMVÜ | 2. Başvuru Lisansüstü Giriş Sınavları Hakkında
2. Başvuru Lisansüstü Giriş Sınavları Hakkında

Değerli Aday Öğrencilerimiz;

Lisansüstü Eğitiminizde Üniversitemizi tercih ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederiz.

Yüksek lisans programlarına ön kayıt işlemleriniz tamamlanmış olup aşağıdaki bilgileri dikkatle okumanız önemle rica olunur.

• Mimarlık, Mimari Koruma ve Restorasyon ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans programlarından sınava girecek öğrencilerin;

15 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00’da Yazılı Sınav ve aynı gün saat 13.00’de Sözlü Sınava katılmaları gerekmektedir.

Sınav Yeri: Topkapı Yerleşkesi

Sınava Girecek Öğrencilerin Listesi:

Mimarlık yüksek lisans giriş sınavına gireceklerin listesi için Tıklayınız.

Mimari Koruma ve Restorasyon yüksek lisans giriş sınavına gireceklerin listesi için Tıklayınız.

Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans giriş sınavına gireceklerin listesi için Tıklayınız.

Detaylı Ulaşım Bilgileri İçin; http://www.fsm.edu.tr/Yerleskeler-Topkapi-Yerleskesi

Bilgilerinizi rica eder, başarılar dileriz.

. . .