FSMVÜ | Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
FSMVÜ | T3 Vakfı ve Teknofest Bilgilendirme Semineri
T3 Vakfı ve Teknofest Bilgilendirme Semineri

İlk yıldan itibaren paydaşı olduğumuz dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest 2021 heyecanı yarışma başvuruları ile başladı. Binlerce gencin merakla beklediği Teknofest Teknoloji Yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar devam edecek. Başvuru süreci sona ermeden hem yarışmalara katılacak üniversite gençlerini hem de üniversite mensuplarını sürece dair bilgilendirmek amacıyla Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle T3 Vakfı ve Teknofest Bilgilendirme Semineri düzenleniyor.

Moderatörlüğünü Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Musa Aydın’ın yapacağı seminere, Teknofest İcra Kurulu Üyesi Elvan Kuzucu Hıdır ve Yarışmalar Sorumlusu Gizem Karabacak konuk oluyor.

17 Şubat’ta Zoom Webinar’da düzenlenecek seminere katılmak için ID: 958 1874 0014

Etkinlik Türü : Seminer
Yer : Zoom Webinar